אורז בר אפוי
אם יש לכם פירורי לחם בחמאה, שמנת כבדה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: תפוחים אפויים ממולאים אורז בר וקינואה, פילאף אורז בר אפוי בתנור עם פטריות, ו דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז 6 מנות ramekin.
מבשלים את האורז על פי הוראות החבילה.
לנקז ולשים את הסיר על אש נמוכה במשך כמה דקות כדי קיטור האורז יבש.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני ומוסיפים את הפטריות והבצל.
לטגן אותם במשך כמה דקות, ואז לדחוף אותם לצד 1 של המחבת ולהוסיף את הקמח. מערבבים עד שהפטריות והבצל מצופים בחמאה.
מוסיף את השמנת, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שרי ומלח ופלפל, לפי הטעם; מערבבים עד חלקה. מקפלים את האורז מבושל ויוצקים לתוך ramekins. למעלה עם פירורי לחם ואופים עד העליון הוא חום, על 15 דקות.