ריזוטו פשוט עם עגבניות קלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו פשוט עם עגבניות קלויות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מרק עוף, יין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו ריזוטו פארו וקייל עם עגבניות צלויות, ריזוטו קינואה (קינוטו) עם עגבניות שרי קלויות, ו סלמון פריך עם ריזוטו ועגבניות צלויות איטיות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העגבניות בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
טפטוף עם שמן העונה עם 1/2 כפית מלח. צלי עד שהתרכך, כ -45 דקות.
בואו מגניב במשך 10 דקות.בינתיים, להמיס את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
מוסיפים את המרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם ומחכה עד שהוא נספג לפני הוספת יותר. זה צריך לקחת בערך 30 דקות עבור כל מרק להיספג.
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן, מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים את העגבניות והקורנית. כף לתוך קערות בודדות.