קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ממרח אבוקדו

עוגת ממרח אבוקדו
מתכון עוגת ממרח אבוקדו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אם יש לך שבבי פיתה קינמון-סוכר, תערובת עוגת שוקולד, ציפוי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-308 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה, ו צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ספריי 2 1/2-רבע קערה עם ספריי בישול. שים ספינות נייר ב 3 כוסות של מחבת מאפין. הכן תערובת עוגת שוקולד לפי ההוראות. ממלאים את המשטחים שני שלישים מהדרך, ואז יוצקים את השאר לקערה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגת שוקולדתערובת עוגת שוקולד
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
קערהקערה
תנורתנור
2
אופים את העוגות ואת העוגה קערה עד קיסם מוכנס לתוך המרכזים יוצא נקי, על 18 דקות עבור העוגות ו 50 דקות עבור עוגת הקערה.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
קערהקערה
3
בואו מגניב.
4
הסר את העוגה קערה לקלף את המשטחים; להקפיא 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
שים את עוגת הקערה זקוף על לוח עוגה או צלחת. לסלול את האמצע, על 1 אינץ מהקצה, עם סכין קילוף כדי לפנות מקום " ממרח אבוקדו."
מרכיבים שתצטרך
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
6
מכסים את החלק העליון ואת הצדדים של עוגת הקערה עם ציפוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
לטחון עוגיות כריך שוקולד טחון מעל הציפוי כדי לכסות. הפוך את העוגה על לוח עוגה אחר או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות כריך שוקולדעוגיות כריך שוקולד
ציפויציפוי
8
כפור את תחתית העוגה. לקצץ את צמרות הקאפקייקס כדי להפוך אותם ברמה לצרף לתחתית העוגה עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
כפור את הצדדים של העוגות כפי שמוצג. לטפוח עוגיות פירורים לתוך הציפוי כדי לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיותפירורי עוגיות
קאפקייקסקאפקייקס
ציפויציפוי
10
העבר למקפיא.
11
מערבבים את הגלידה עם 14 טיפות של צבע מאכל ירוק, 8 טיפות של צהוב ו 2 טיפות של אדום עד שהוא הופך ירוק ממרח אבוקדו. מערבבים את הדובדבנים מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון ירוקצבע מזון ירוק
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
גלידהגלידה
12
הפוך את העוגה כדי שהיא תהיה למעלה. לטפוח כל פירורים רופפים למקומו, ולאחר מכן למלא עם הגלידה. להקפיא לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מגישים עם שבבי פיתה קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
14
צילום: ליסה שין

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.