אורז דביק עטוף עלים במבוק (ז'ונג או Zhongzi) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 720 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, קינמון, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו איך לבשל: אורז דביק מאודה חזיר עטוף עלי בננה, אורז דביק ונקניק סיני עטוף בעלים של בננה, ו אורז דביק עטוף בנורי, שיטאקי ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התחל את היום לפני שאתה רוצה לעשות את הכופתאות!משרים אורז, שעועית מונג ועלי במבוק במיכלים נפרדים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונג
אפונה גויה®
2
מניחים קערה או צלחת על עלי הבמבוק כדי לשמור אותם שקועים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שלב 2 כפית מלח, פלפל שחור, 1 שן שום, יין אורז, מים, רוק סוכר, קינמון, פלפל לבן, ציפורן, כוסברה, שומר, חילבה ו 2 כפות שמן קנולה בקערה. מערבבים בקוביות חזיר, מכסים ומקררים בין לילה.למחרת, לנקז אורז ולהגדיר aside.In ווק, חום שנותר שמן קנולה ומערבבים הנותרים שום, גזר, בצל וג ' ינג ' ר עד מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
יין אורז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים מרק עוף, 1 כפית מלח, ורוטב דגים ומערבבים היטב. מסננים כל מרינדה עודף מן החזיר ולהוסיף ווק, (להחזיר חזיר למקרר) וחום עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
רוטב דגים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים אורז סחוט ומערבבים לעתים קרובות עד שנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
6
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד.בינתיים, להעביר עלי במבוק לסיר גדול של מים רותחים ומבשלים 30 דקות כדי לרכך ולחטא. (חומץ ניתן להוסיף כאן כדי לרכך אותם עוד יותר.) לנגב כל עלה עם ספוג או כרית קרצוף תחת מים זורמים מגניב כדי להסיר את כל הקרקע שנותרה. אתה יכול לקצץ את הגבעולים עם מספריים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים שעועית מונג ולהוסיף סוכר לבן ומלח 1/4 כפית הנותרים.הכן 25 אורכים בערך 4' של מחרוזת. קשרתי קבוצות של 5 יחד בקצה אחד, עם לולאה לתלות על וו על הארון שלי. ואז כשאני קושרת את הכופתאות שלי, הן תלויות על המיתר ואני יכולה להכניס אותן ולהוציא אותן מסירים בקבוצות של
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
שעועית מונג
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
לפרוס את חומרי העטיפה שלך: עלי במבוק מרככים, תערובת אורז, שעועית מונג וחזיר. אולי אתה רוצה לשמור את הקערה של בשר חזיר במרינדה בקערה גדולה יותר מלא קרח כדי לשמור אותו קר בזמן שאתה לעטוף.קח 2 עלים במבוק, חופפים לאורך הצדדים הארוכים שלהם על חצי הדרך, וליצור קונוס (ראה קטעי וידאו). טפיחה על תערובת אורז 2 כפות, ואז 1/2 כפות שעועית מונג, אז 2 או 3 חתיכות של בשר חזיר, עוד 1/2 - 1 כפות שעועית מונג, ואז לכסות עם עוד 2 או 3 כפות של תערובת אורז. ייתכן שיהיה עליך להוסיף עלה במבוק שלישי כדי להרחיב את החרוט.השתמש בקצוות של העלים כדי לדחוס בחוזקה את חרוט החומרים, בערך לעצב את הקצה הפתוח לתוך ריבוע או מלבן. לסגור את עלה הבמבוק זה מסובך. החזקתי את הקונוס עם קצוות העלה מצביעים ממני. קיפלתי את הקצה הקרוב לכיוון האמצע, קיפלתי את הקצוות לכיוון שלי על זה, וקיפלתי בזהירות כל צד לכיוון האמצע, כדי להבטיח שהפינות היו מכוסות. תמיד כיוונתי את העלים שלי באותו אופן, כך שצד אחד היה קצוות עלים והשני היה קצוות גבעול. כיוונתי להשיג את קצוות העלה מתחת לקצוות הגבעול. ואז מחרוזת רוח סביבו עד שהוא נראה בטוח. שמור כופתאות עטיפה עד המילוי הוא כל נעלם. כפי שאמרתי, הראשון לקח בערך 20 דקות, וכמה ניסיונות לפני שזה נראה כאילו זה יחזיק מעמד. 5 הראשונים או כך היו די מכוערים! אבל אז הבנתי את העניין.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונג
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
אפונה גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מחממים סיר גדול או ווק של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מניחים כמה תוספת או עלי במבוק קרועים בהתחלה, אז כמה כופתאות, אז כמה עלים יותר. המים צריכים לכסות את הכופתאות. עשיתי 10 בכל פעם בווק שלי וסיר גדול. להחזיר לרתיחה, לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך כדי לשמור על מבעבע טוב במשך 2 שעות, הוספת מים על חצי הדרך. הם צריכים להיות מנופחים מעט ולהרגיש מוצק אבל רטוב כאשר אתה לסחוט אותם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
לנקז ולשטוף עם מים קרים.אפשר להתקרר או לאכול כמה חם מיד. יתרת ישמור במקרר במשך 3-5 ימים, והם להקפיא היטב (עד 6 חודשים במקפיא טוב, עטוף היטב).