קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

אוש (צ'ילי אפגני)

אוש (צ'ילי אפגני)
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את אוש (צ'ילי אפגני). תמורת 2.48$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -33 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 702 קלוריות . גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, שימורים של עגבניות, כמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-25 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 93% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צ'ילי אנצ'ו צ'יפוטלה , צ'ילי עוף לבן 17 שעועית ,ועוף וברוקולי אסיאתי עם רוטב שום צ'ילי .

הוראות

1
משחימים בשר בקר טחון במחבת על אש בינונית; מוציאים בעזרת כף מחוררת לסיר גדול; שמירת טפטופים במחבת. מבשלים ומערבבים את הבצל בטפטופים השמורים עד להזהבה; מוציאים בעזרת כף מחוררת ומוסיפים לבשר הבקר בסיר. מערבבים את העגבניות עם מיץ, שום, פלפל אדום, כמון, אבקת צ'ילי, נענע, גראם מסאלה, שעועית גרבנזו ותרד לתוך תערובת הבקר ומניחים את הסיר על אש נמוכה; מבשלים 3 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גארם מסאלהגארם מסאלה
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הפטוצ'יני, ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לביס, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים היטב במסננת שהוגדרה בכיור. מערבבים לתוך הצ'ילי יחד עם השמנת החמוצה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור