אטריות סצ'ואן חריפות
אטריות סצ'ואן מתובל הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. אם יש לך בצל ירוק, שמן שומשום, חמאת בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 25 מעריצים. נסו אטריות סצ'ואן, אטריות סצ'ואן עם ברוקולי, ו אטריות שומשום סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס 2 כוס מדידה, לערבב מרכיבים רוטב עם חוט לטאטא עד מעורבב היטב; להפריש.
בסיר גדול, חום 4 ליטרים מים רותחים מעל חום גבוה.
תן לעמוד 8 עד 10 דקות או עד אטריות מכרז; ניקוז.
בינתיים, בווק או מחבת nonstick 12 אינץ', חום שמן בוטנים על חום בינוני גבוה על 1 דקה.
מוסיפים חזיר ושום; מבשלים כ 5 דקות, פירוק חזיר לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד חזיר הוא כבר לא ורוד.
מוסיפים גזר, פלפל, בצל ירוק פתיתי פלפל; לבשל 3 דקות, ערבוב 3 או 4 פעמים.
מערבבים תערובת רוטב שוב עם חוט להקציף רקומבין; לשפוך לתוך ווק. מערבבים למעייל תערובת עם רוטב.
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, כדי למזג טעמים. מערבבים בשמן שומשום.
בקערה גדולה, מערבבים אטריות בעדינות עם תערובת רוטב למעיל.