קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

אטריות פוטליקר עם חרדל ירוק

אטריות פוטליקר עם חרדל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אטריות Potlikker עם ירקות חרדל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פקורינו, שמן צמחי, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אטריות דן דן עם חרדל כבוש ירוק, חרדל חריף עם אטריות אסיאתיות, ו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר גדול מעל בינוני-highheat.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים משכן חזיר ומבשלים, פונים מדי פעם, עד השחמה, about8 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
Addonion, שום, עלי דפנה; לבשל, stirringoccasionally, עד בצל מתחיל להלל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים חומץ ומערבבים, מגרדים את כל חתיכות השחמה. מערבבים ברוטב חם וסוגר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מוסיפים מרק בשר שמורגבעולים ירוקים ומביאים לרתיחה. Reduceheat ומבשלים עד הנוזל מצטמצם ל2 כוסות, 1-2 שעות. הגדר מסננת על כוס גדול או מדידה. מסננים potlikkerin לקערה. לקטוף ולהזמין את הבשר מן החזיר hock כדי להוסיף את האטריות מאוחר יותר, אם תרצה. להיפטר עור, עצם, ולהישאר מסננת. הגדר potlikker aside.DO קדימה: Potlikker ו חזיר יכול להיות made2 ימים קדימה. צינה בנפרד עד הקור;לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מבשלים אטריות בסיר גדול של boilingsalted מים, ערבוב מדי פעם, dente untilal.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
לנקז ולהניח בצד.
8
בינתיים, לחמם סיר גדול overmedium חום.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים בייקון ומבשלים, בוחשיםכדי, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
מוסיפים בצלצלים ונבחר בשר, אם באמצעות; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם רכים, 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
יוצקים כל עודף שומן במחבת.להגדיל את החום בינוני גבוה; להוסיף greensand לבשל, ערבוב כל הזמן, עד נבול.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים פוטליקר, מגרדים את השחמה עם כף עץ, ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
13
הוסף אטריות; לזרוק מעיל, וחום דרך.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
14
העברת תערובת אטריות להגשה bowls ומפזרים פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי