פודינג שוקולד כפול
פודינג שוקולד כפול נטול גלוטן, קינוח. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודינג שוקולד כפול, פודינג שוקולד כפול, ו פודינג שוקולד כפול.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מקציפים את חלמוני ביצה וסוכר עד צהוב בהיר ועבה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, במהירות בינונית גבוהה. במהירות נמוכה, מוסיפים את עמילן התירס, אבקת קקאו ומלח. מביאים את החלב לרתיחה בסיר בינוני, עם המיקסר על נמוך, לאט לשפוך את החלב החם לתוך תערובת השוקולד.
לשלב היטב, ואז לשפוך את התערובת בחזרה לתוך המחבת.
מבשלים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כפית מקצף או עץ, עד מעובה. אם התערובת מתחילה להתפתל, להסיר אותו מהחום ולהכות אותו במרץ עם מקציף חוט.
מוציאים את המחבת מהחום, מוסיפים את השוקולד, החמאה, הוניל והשמנת הכבדה ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על גבי הפודינג, ומקררים ביסודיות.