קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות2
מגזין

איך להכין רוטב חמאה

איך להכין רוטב חמאה
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו רוטב חמאה, רוטב חמאה, ו רוטב חמאה.

הוראות

1
רוטב חמאה לוקח בערך חצי שעה להכין, מתחילתו ועד סופו.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
2
יש הכל מוכן ללכת: ראשית, לפני שתתחיל, ודא שיש לך הכל מוכן ללכת - הקרם והסוכר החום ליד המחבת, נמדד ומחכה. ביצוע butterscotch הוא תהליך מהיר כי לא יכול לחכות לציד סביב מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר חום: בסיר 2 ליטר מפלדת אל חלד תחתית כבדה, ממיסים חמאה לחום נמוך עד בינוני. ממש לפני שהחמאה נמסה, מוסיפים את כל הסוכר החום הכהה בבת אחת ומערבבים עם כף עץ עד שהסוכר רטוב באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מערבבים לעתים רחוקות: מערבבים לעתים רחוקות עד שהתערובת עוברת מלהסתכל מגורען ללבה מותכת. הקפד להיכנס לפינות של הסיר שלך, ולצפות מקרוב כדי להבחין כיצד התערובת משתנה. זה ייקח בערך 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
שים לב למרקם: ממש לפני שאתה מוסיף את השמנת, סוכר חום caramelizing יתחיל להיראות ולהרגיש יותר כמו נוזל ופחות כמו חול רטוב עבה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
6
הוסף את השמנת, תן לרתיחה: בשלב זה להוסיף את כל השמנת בבת אחת ולהחליף את הכף שלך עם מקצף. מנמיכים את החום קצת להקציף את הקרם לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
כאשר נוזל הוא אחיד, להפוך את החום בחזרה בינוני לטאטא כל כמה דקות עבור סך של 10 דקות או עד שהוא רושם 107° על מדחום דיגיטלי או ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
תן לנוח, ואז להעביר לרכב אחסון להתקרר: לאחר הנוזל כבר רותח על הכיריים במשך 10 דקות שלה, לכבות את החום ולתת לנוח לרגע או שניים לפני העברת לתוך כלי אחסון אטום. (אני מעדיף נירוסטה או קערת זכוכית.) מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
טעם, להוסיף תמצית מלח ווניל לפי הטעם: כאשר נוזל חמאה הוא טמפרטורת החדר, לקחת טעם קטן. חשוב לדעת מה הטעם של סוכר חום מבושל וחמאה, ומה קורה כאשר הופכים את המתיקות השטוחה הזו לטעם ריבת חלב אמיתי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
ממתק חמאהממתק חמאה
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
לטאטא במחצית תמצית מלח ווניל. תטעם שוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מוסיפים עוד מלח ותמצית וניל עד לטעם הנפלא של ריבת חלב אמיתית מושגת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
ממתק חמאהממתק חמאה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
חמאה עושה ציפוי פנטסטי לגלידה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
13
רוטב חמאה צונן במיכל שאינו מגיב עם מכסה הולם בחוזקה רק לאחר הרוטב הצונן לחלוטין. זה ישמור במשך חודש בקירור, כלומר אם אתה יכול לשמור על לאכול את זה כל רגע זה התקרר כבר מתובל לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה