אל פארול מטוגן קלמרי
אל פארול מטוגן קלמרי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1434 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בצל, שמן צמחי, פלפל סדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו קלמרי מטוגן, קלמרי מטוגן, ו נאצ'וס קלמרי מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את גופי קלמרי לטבעות 1/4 אינץ ולהסיר את זרועות. שים טבעות וזרועות בחלב ומערבבים בפטרוזיליה. אפשר להשרות במשך 2 עד 3 שעות במקרר.
מחממים את השמן לכ -350 מעלות או עד קוביית לחם הופכת חום זהוב בכ -12 שניות כאשר מניחים בשמן חם.
הסר קלמרי מחלב ולהשליך את החלב. לזרוק קלמרי עם קמח אורז עד מצופה היטב; להעביר קערה לזרוק עם הביצים עד מצופה היטב.
מפזרים קצת מלח וכל הפלפל השחור.
להעביר לקערה אחרת ולזרוק עם פירורי הלחם עד מצופה היטב ויבש מספיק כדי להפריד כל חתיכה.
הוסף פירורי לחם נוספים במידת הצורך.מטגנים בקבוצות בשמן חם 20 עד 30 שניות או עד חום בהיר ופריך.
הסר עם כף מחורצת. לא לבשל יתר על המידה.
מעבירים למגבות נייר ומפזרים מלח כשר.
מגישים עם איולי לימון-Caper ורוטב Romesco לטבילה (מתכונים בצע); לקשט עם טריזים של סיד.לימון-Caper איולי: עושה 2 כוסות.לשים את כל החומרים במעבד מזון להתמזג היטב. איולי לימון-Caper שומר עד 2 שבועות במקרר, כאשר נשמר בצנצנת עם מכסה הדוק.רוטב Romesco: עושה 4 כוסות, ניתן להשתמש עם כל דבר.חרוך את הפלפלים האדומים מעל להבה פתוחה, על גריל גז או פחם, או בתנור עד שהפלפלים מושחרים מכל הצדדים.
הסר את רוב העור והזרעים מן peppers.In בלנדר או מעבד מזון, טהור את השקדים, שום, שמן, חומץ, צ ' ילי עד חלקה.
מוסיפים פלפלים, מחליפים את החלק העליון, ודופק עד שהרוטב קצת עבה. מלח לפי הטעם. רוטב זה ישמור במשך 4 עד 5 ימים אם בקירור.