אמנון קל קלוי
וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אמנון קל קלוי, אמנון קל, ו קל Tilapia Piccata.
הוראות
טפטוף מיץ לימון מעל פילה אמנון. מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים קורנית ושום.פילה צלוי על חום בינוני גבוה בכל צד במשך כ 3 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
הסר פילה מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
מוסיפים פרוסות בצל למחבת ומבשלים עד רך במשך כ 1-2 דקות.
מגישים פילה עם פרוסות בצל.הערה: ניתן להתאים בקלות עבור יותר מ 1 הגשה. רק להגדיל את כמות החומרים לצרכים שלך, אבל להשתמש פחות שמן ככל האפשר ולא להשתמש יותר מ 8 זרעונים קורנית ו 2 שיני שום עבור מחבת אחת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.