אנצ'ילדות עוף II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אנצ'ילדות עוף II. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 561 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת, טורטיות קמח, קרם מרוכז של מרק פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1965 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף (אנצ' ילדות דה פולו), אנצ'ילדות דה פולו (אנצ' ילדות עוף), ו Enchiladas Verdes con Pavo (Enchiladas טורקיה ירוק צ'ילה).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה.
בסיר בינוני על חום בינוני, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל הירוק עד במכרז (על 3 עד 4 דקות).
מוסיפים את אבקת השום, ומערבבים בצ ' ילי הירוק, מרק פטריות שמנת חמוצה.
מערבבים היטב. שמור 3/4 של רוטב זה ולהניח בצד. כדי 1/4 הנותרים של הרוטב בסיר, להוסיף את העוף ו 1/2 כוס גבינת צ ' דר גרוסה. מערבבים יחד.
ממלאים כל טורטייה קמח עם תערובת עוף להתגלגל.
מניחים את צד התפר למטה בתבנית אפייה מוכנה.
בקערה קטנה לשלב את שמורות 3/4 של הרוטב עם החלב. כפית תערובת זו על טורטיות התגלגל העליון עם כוס 1/2 הנותרים של גבינת צ ' דר גרוסה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד גבינה הוא תוסס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.