זה הזמן לדברים כמו בישול בסיר אחד ושילוב כל טעמי הבשר, הירקות ושאר הדברים הטובים במתכונים דשנים.
זה כל כך נהדר לבלות את זמנך בהכנת מנות ראשונות, אולי מרק קונסומה קל ולאחר מכן עם מנת דג ולאחר מכן לעבור לשילובי בשר עשירים וכבדים יותר. אבל, כשאתה מודאג יותר ממועדי עבודה, הילדים מכינים את שיעורי הבית שלהם וכל הדברים שהחיים זורקים עלינו, זה הזמן לפשטות.
אפייה בתבשילים או בתנורים איטיים מאפשרת לנו באמת פשוט לזרוק מרכיבים יחד ולתת לתנור בטמפרטורה גבוהה לעשות עבורנו את כל העבודה.
המפתח להצלחה הוא במרכיבים ובמתכונים שנבחרו היטב שאתה יכול לעקוב אחריהם. טיפ מצוין אחד הוא לשלוח לעצמכם אימייל של המנות האהובות עליכם עם כותרות נושא ברורות, ואז תפחיתו כל הזמן בחיפוש אחר הוראות מסוג זה. נסה את זה עם כמה מההצעות הסופר פשוטות שלנו מהרשימה המהממת הזו.
רעיון נהדר נוסף הוא שתכשיר כמה נתחי בשר או עוף ערב לפני שאתה רוצה לבשל כך שכבר יטפלו בהרבה טעמים.
שיטה נהדרת אחת נוספת באמצע השבוע היא לנסות ולנצל את השאריות של המרכיבים במקרר שלך על ידי הכנת מרק מלוח לבבי, אחרי הכל זה כמה מנות 'איכרים' אהובות חוברו יחד.