אנצ'ילדות
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו אנצ'ילדות. לבמנה עיקרית זו יש 738 קלוריות , 49 גרם חלבון ו -31 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. במחיר של 2.8 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 318 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת קולבי, בשר בקר טחון, רוטב אנצ'ילדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -50 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 82% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: אנצ'ילדות ורדות (אנצ'ילדות ירוקות) , אנצ'ילדות עוף אותנטיות , ואנצ'ילדות קרפ פובלאנו בהשראה צרפתית .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
בסיר או מחבת כבדים, טגנו את הבשר הטחון והבצל. תבלו את תערובת הבשר הטחון במלח שום והניחו בצד.
במחבת, טגנו את הטורטיות בשמן צמחי. בעזרת כף, יוצקים מעט מתערובת הבשר והגבינה במרכז כל טורטיה, מגלגלים אותן ומסדרים אותן בתבנית אפייה בגודל 23x33 ס"מ או בתבנית מלבנית.
יוצקים את רוטב האנצ'ילדה מעל האנצ'ילדות המגולגלות ומעליהן מפזרים את הבשר או הגבינה הנותרים.
אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט) במשך 20 עד 30 דקות.