אספרגוס בגריל ופטה קיש
צריך מנה עיקרית צמחונית? אספרגוס בגריל וקיש פטה יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, פלפל טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קיש ללא סרטנים עם פטיאן ואספרגוס, אספרגוס, תרד, & פטה קיש, ו אספרגוס & גבינת פטה קיש ללא קרום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח, מלח וסוכר לתוך מערבל דוכן עם מצורף ההנעה.
מוסיפים את החמאה למרכיבים היבשים ומערבבים במשך 30 שניות.תוציא את הקרח מהמים. בעוד המיקסר פועל על נמוך, לאט לשפוך את המים לתוך החומרים היבשים עד כל התערובת באה יחד. ייתכן שלא יהיה צורך בכל המים.הפעל את המיקסר עד בינוני ומערבבים במשך 15 שניות.מוציאים את הבצק מהמיקסר ומניחים אותו על משטח מקומח קלות. ברך את כדור הבצק עד שהוא חתיכה אחת מוצקה.עם מערוך, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. נסו לשמור על הבצק בצורת מעגל ולוודא שהוא גדול מספיק כדי לשים במחבת קיש.ברגע שהוא מגולגל החוצה, מניחים את הבצק במחבת בצורת האביב ולחץ אותו לצדדים לתחתית המחבת. הקפד לא למתוח את הבצק דק או לתקוע חורים בו. חותכים את החלק העליון של הבצק אפילו עם החלק העליון של המחבת ולהשתמש בכל שאריות כדי למלא חורים שנעשו.
הסר את מעטפת קיש מהמקפיא ומניח את כל החומרים לתוך הקליפה.בעדינות לשפוך את פודינג קיש לתוך הקליפה עד שהוא על 3/4 אינץ ' מהחלק העליון של הבצק. אין למלא או זה יעלה על גדותיו במהלך האפייה.מכסים את החלק העליון של קיש עם רדיד אלומיניום. כאשר עושים זאת, לצבוט את מרכז רדיד וליצור "אוהל" עם נייר הכסף, כך שהוא הרים במרכז ולא לגעת פודינג כפי שהוא עולה.
מניחים את הקיש על מגש עוגיות, עם שפה, ואופים אותו בתנור 375 מעלות בערך 2 hours.To בדוק את העדינות, לנער בעדינות את הקיש. מרכז הקיש צריך לזוז רק קצת. אם זה מתנועע יותר מדי, לשים אותו בחזרה בתנור, חשוף, ולבדוק את זה כל 5-10 דקות.לאחר סיום, תן מגניב במשך 30 דקות. לאחר מכן ניתן להסיר אותו מהמחבת, לחתוך ולהגיש.עוד מתכונים קיש על רפובליקת מזון: מתכון ארוחת בוקר אנגלית מלאה קיש
מתכון Pancetta וכוסברה קיש
פטריות בר, גרגיר נחלים ומתכון טארט גבינה כחולה