אספרגוס עם רוטב פטריות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס עם רוטב פטריות שמנת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שרי, פטריות, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס, אספרגוס קרפים עם רוטב שמיר פטריות, ו אספרגוס בגריל ברוטב פטריות בלסמי שמנת.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, לשבור את החלקים התחתונים וודי של האספרגוס לקלף את החניתות עד ניצני הפרחים.
שים את החמאה והשמן במחבת ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הפטריות, שאלוט, ומלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות ויתרו על הנוזל שלהם וזה התחיל להתאדות, על 5 דקות.
מוסיפים את השמנת ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד התאדה בעיקר, על 10 דקות.
בינתיים, מלח את המים הרותחים ואת blanch את האספרגוס במשך כ 5 דקות, או עד ירוק בהיר כמעט רך.
כאשר תערובת הפטריות היא שמנת אבל לא סופייה, מערבבים בשרי. מבשלים עוד דקה, ואז כפית על האספרגוס.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;