קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 52 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרסו קרמל בארים

אספרסו קרמל בארים
אספרסו קרמל עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 875 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 58 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אבקת אספרסו מיידית, שמנת, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 52 דקות. נסו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, מרטיני אספרסו קרמל, ו אספרסו קרמל לצוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מדחום ממתקים
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1
מניחים מתלה תנור באמצע התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בשורה התחתונה של מחבת קפיץ עגול 9 אינץ ' עם קלף או נייר שעווה. לרסס את הנייר ואת הצדדים של המחבת עם ספריי בישול. בקערה של מעבד מזון, לשלב את קרקרים וסוכר גרהם. תהליך עד התערובת דומה פירורי לחם בסדר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם משובחיםפירורי לחם משובחים
קרקריםקרקרים
תרסיס בישולתרסיס בישול
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים את החמאה המומסת ומתמזגים עד שהתערובת נוצרת לגושים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מורחים את התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן, לחיצה בעדינות כדי ליצור שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים את המחבת על תבנית אפייה ואופים במשך 10 עד 12 דקות עד הקרום הוא זהוב. מגניב במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
1
בעוד הקרום הוא קירור, בסיר כבד בינוני, לשלב 1/2 כוס שמנת, חמאה, סוכר, ומים. מערבבים מעל חום בינוני עד התערובת חלקה. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים, מבלי לערבב, עד מדחום ממתקים רושם 240 מעלות F, על 5 עד 7 דקות. בזהירות לשפוך את הקרמל על הקרום החם. מגניב במשך 20 דקות. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
חמאהחמאה
קרוםקרום
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
מערבבים את השוקולד צ ' יפס ושמנת בקערה קטנה ומניחים על מחבת של מים רותחים. מערבבים עד השוקולד נמס ואת התערובת חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
קרםקרם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
2
להקציף באבקת האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
הסר את מחבת springform מהמקפיא.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
4
יוצקים את תערובת השוקולד על שכבת הקרמל וחלק עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
5
מפזרים את החלק העליון עם מלח ים מעושן, אם משתמשים. להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
6
אפשר לשכבות להגיע לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. באמצעות סכין חם, רטוב מעט, לחתוך בזהירות סביב הקצוות של שכבת השוקולד. שחרר את הצד של המחבת והסר את הנייר מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
7
חתוך ל 1 1/2-by-1/2 אינץ ברים ולאחסן אטום במיכל פלסטיק מכוסה.