אספרסו קרמל בארים
אספרסו קרמל עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 875 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 58 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אבקת אספרסו מיידית, שמנת, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 52 דקות. נסו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, מרטיני אספרסו קרמל, ו אספרסו קרמל לצוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור באמצע התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בשורה התחתונה של מחבת קפיץ עגול 9 אינץ ' עם קלף או נייר שעווה. לרסס את הנייר ואת הצדדים של המחבת עם ספריי בישול. בקערה של מעבד מזון, לשלב את קרקרים וסוכר גרהם. תהליך עד התערובת דומה פירורי לחם בסדר.
מוסיפים את החמאה המומסת ומתמזגים עד שהתערובת נוצרת לגושים.
מורחים את התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן, לחיצה בעדינות כדי ליצור שכבה אפילו.
מניחים את המחבת על תבנית אפייה ואופים במשך 10 עד 12 דקות עד הקרום הוא זהוב. מגניב במשך 15 דקות.
בעוד הקרום הוא קירור, בסיר כבד בינוני, לשלב 1/2 כוס שמנת, חמאה, סוכר, ומים. מערבבים מעל חום בינוני עד התערובת חלקה. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים, מבלי לערבב, עד מדחום ממתקים רושם 240 מעלות F, על 5 עד 7 דקות. בזהירות לשפוך את הקרמל על הקרום החם. מגניב במשך 20 דקות. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות.
מערבבים את השוקולד צ ' יפס ושמנת בקערה קטנה ומניחים על מחבת של מים רותחים. מערבבים עד השוקולד נמס ואת התערובת חלקה, על 3 דקות.
הסר את מחבת springform מהמקפיא.
יוצקים את תערובת השוקולד על שכבת הקרמל וחלק עם מרית.
מפזרים את החלק העליון עם מלח ים מעושן, אם משתמשים. להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד המשרד.
אפשר לשכבות להגיע לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. באמצעות סכין חם, רטוב מעט, לחתוך בזהירות סביב הקצוות של שכבת השוקולד. שחרר את הצד של המחבת והסר את הנייר מלמטה.
חתוך ל 1 1/2-by-1/2 אינץ ברים ולאחסן אטום במיכל פלסטיק מכוסה.