אפוי בטטה
ייתכן שמנה אפויה בבטטה היא בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מנה אחת במנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 7 גרם שומן , וסך של 377 קלוריות . תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -50 דקות . 23 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו צימוקים, סוכר חום, בטטות ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . עם ציון ספונקולרי של 59% , מנה זו מוצקה. נסו את מאפה ארוחת בוקר בטטה האשבראון , כמה מתוק זה לזניה בבטטה , וסלט ארוגולה עם קרוטונים בבטטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה לחצי לאורכם, ואז לחתיכות של 5 ס"מ.
מניחים בתבנית אפייה מרובעת לא משומנת בגודל 20 ס"מ.
בסיר קטן, ערבבו את מיץ התפוזים, הסוכר, הצימוקים, החמאה, קורנפלור והמלח. בשלו על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת. בשלו וערבבו עוד 2 דקות.
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות או עד לקבלת בועות.