אפרסקים מסונפים
אפרסקים מנופחים זה ללא גלוטן, וטבעוני משקאות. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך ברנדי, אפרסקים מתובלים, מייס טחון, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפרסקים ובטטות, צלעות חזיר עם אפרסקים מסולסלים, ו כלבלב בטן ואפרסקים {פנקייק חמאה חום עם אפרסקים מזוגגים} (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים אפרסקים, שומרים סירופ, מניחים בצד. הכנס ציפורן אחת לתוך כל אפרסק; מניחים בסיר בינוני.
מוסיפים סירופ שמור, קינמון, מייס; מבשלים 5 דקות על אש בינונית.
בזהירות להסיר אפרסקים מתערובת סירופ; לארוז לתוך 3 צנצנות 1 ליטר מעוקר חם, משאיר שטח ראש 1/2 אינץ'.
יוצקים 1/3 כוס ברנדי בכל צנצנת. מביאים תערובת סירופ לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד התערובת מופחתת בחצי.
יוצקים תערובת סירופ חם על אפרסקים, משאיר 1/3 אינץ ' headspace בצנצנות. לכסות בבת אחת עם מכסים מתכת, ואת להקות בורג חזק. תהליך באמבט מים רותחים 20 דקות.
מגישים מעל Blancmange או גלידה, אם תרצה.