אפרסק-ברי להתפורר
אפרסק-ברי להתפורר הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, קמח, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אפרסק-ברי להתפורר, אפרסק ברי להתפורר, ו אפרסק ברי להתפורר בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F, מחממים מעט צלחת פאי בגודל 9 אינץ'. קו גיליון אפייה גדול, מעוטר בנייר כסף. הפוך ציפוי: בקערה, לשלב שיבולת שועל, קמח, סוכר חום, קינמון ומלח. מערבבים בחמאה עד מתפורר. תוסיף אגוזים.
הפוך מילוי: להביא סיר גדול של מים לרתיחה; הכינו קערה גדולה מלאה במי קרח. באמצעות סכין חדה, לחתוך x רדוד לתחתית של אפרסקים. אפרסקים Blanch עד עורות מתחילים להתקמט, 30 עד 60 שניות.
הסר עם כפית מחוררת ומניח במי קרח להתקרר. להחליק את עורות עם האצבעות שלך; לחתוך לשניים, להסיר בורות לחתוך פירות לתוך טריזים.
בקערה, לזרוק אפרסקים עם סוכר, קמח ומלח. מקפלים בגרגרים.
מפזרים ציפוי, מניחים על תבנית אפייה ואופים עד מילוי בועות ציפוי זהוב, 50 עד 55 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם גלידת וניל,אם תרצה.