קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ארוחת בוקר פודינג לחם פרלינה

ארוחת בוקר פודינג לחם פרלינה
פודינג לחם פרלינה לארוחת בוקר יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-23 גרם שומן. המתכון הזה משרת 12. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם שמנת חצי-חצי, חמאה, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. זה עובד היטב כקינוח זול למדי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 28%. הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג לחם פרלינה לארוחת בוקר, פודינג לחם פרלינה ופודינג לחם פרלינה פקאן.

הוראות

1
בקערה גדולה, טורפים את שמונת המרכיבים הראשונים עד שהם מתערבבים. מערבבים פנימה לחם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים ל-13x9 אינץ' משומן. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים אגוזי פקאן וסוכר חום; לטפטף חמאה. מקררים, מכוסה, מספר שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4
מחממים תנור ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר פודינג לחם מהמקרר; לחשוף ולהניח לעמוד בזמן שהתנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
אופים 40-50 דקות או עד שתפוח, זהוב וסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מגישים חם.

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

Madeiran ופדרו Ximénez הם הבחירות המובילות שלי לפודינג לחם. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! קרח הריזלינג של Wagner Vineyards עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-31 דולר לבקבוק.
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
כבישה עדינה של ענבים קפואים מוציאה רק את המיץ תוך השארת מים בצורת קרח. התוצאה היא יין הקינוח היוקרתי והמלא הזה. ארומטי וטעים, כל לגימה התפוצצה עם פירותיות תוססת ומותירה אחריה סיומת חיה ומתמשכת.