ארוחת ערב הלילה: Camarones en Pipian (שרימפס ברוטב זרעי דלעת)
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: עוף עם רוטב זרעי דלעת, ארוחת ערב הלילה: קוקטייל שרימפס בסגנון מקסיקני (Coctel de Camarones), ו ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם שומה ורדה (Pipian de Chuletas de Puerco) (מתכונים דומים).
הוראות
הסר צדפים וראשים מהשרימפס.
העבר פגזים וראשים לסיר בגודל בינוני.
יוצקים במים, ומוסיפים מלח. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה. הפעל חום בינוני נמוך ומבשל במשך 20 דקות.
בינתיים, זרעי דלעת טוסט במחבת ברזל לא משומנת 12 אינץ להגדיר מעל חום בינוני. לזרוק בעדינות, ולהסיר כאשר הם מתחילים פופ. הם לא צריכים חום.
בואו להתקרר במשך כמה שניות, ולאחר מכן לטחון לאבקה.
מוסיפים מרק שרימפס, כוסברה, סרנוס ובצל לבלנדר. להתמזג עד חלקה מאוד, על 1 דקה.
מוסיפים חמאה למחבת ברזל. להמיס מעל חום בינוני-נמוך.
יוצקים תערובת זרעי דלעת. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך כשלוש דקות, או עד שהוא הופך משחה עבה יחסית. מערבבים שמנת חמוצה, ומתבלים עם יותר מלח לפי הטעם. לבשל במשך שלוש דקות. הפעל חום נמוך, ולהוסיף שרימפס. מערבבים היטב ומבשלים במשך חמש דקות. מתבלים עם יותר מלח לפי הטעם.
מגישים עם טורטיות תירס חמות והלימונים לרבעים