ארוחת ערב הערב: פסטה עם צ'ארד שוויצרי מוקפץ, צימוקים מוזהבים, צלפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פסטה עם Chard שוויצרי מוקפץ, צימוקים זהובים, צלפים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 723 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלפים, farfalle, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו ארוחת ערב: כרוב ניצנים מטוגנים עם בייקון, צימוקים זהובים ופסטה, צימוקים זהובים וצנוברים בצנרת שוויצרית, ו ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם צנוברים, צלפים, זיתים וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בינתיים, להפריד את הגבעולים של chard שוויצרי מן העלים. קוצצים את הגבעולים לחתיכות 1 אינץ'. חותכים את העלים לחתיכות 2 אינץ'.
יוצקים את שמן הזית למחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה.
מוסיף את הבצל, ומבשל במשך 4 דקות, ערבוב מדי פעם. לאחר מכן מוסיפים את הגבעולים chard שוויצרי, לכסות, ומבשלים 5 דקות בערך, ערבוב כל דקה.
לזרוק את הצימוקים, ואז להוסיף קומץ של עלי סלק. מערבבים היטב, ולאחר מכן לכסות את הסיר. ברגע שהם נבלו, להוסיף עוד חופן, לכסות, ולחכות עד אלה נבלו. חזור עד שכל העלים chard מתווספים. מבשלים 7 עד 10 דקות, או עד העלים נבלו והגבעולים רכים. כבה את החימום והוסף את הצלפים. מערבבים עד בשילוב טוב.
בינתיים, מוסיפים כמה כפות מלח לסיר של מים רותחים ומבשלים את הפסטה על פי ההוראות על הקופסה.
לנקז ולהניח בצד כאשר נעשה.
מערבבים את הפסטה ואת תערובת סלק שוויצרי בקערה גדולה. לזרוק היטב. מגררים קצת גבינת פרמזן למעלה ומטפטפים עם קצת יותר שמן זית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.