ארוחת ערב: פאן באניה
ארוחת ערב, פאן באגנט היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 439 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו צנוניות, עלי בזיליקום, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-121 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו פאן באניה, ארוחת ערב נקניקיית מחבת סדין, ו ארוחת שרימפס יוונית תבנית (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין משונן, לירוק את באגט לאורכו ולשלוף כמות טובה של הפנים של באגט משני הצדדים, עוזב את החיצוני פריך.
טפטוף שני חצאים עם שמן זית.
הניחו את הזיתים על החצי התחתון של הבגט והניחו עליהם את עלי הבזיליקום.
בקערה בינונית, לשלב את הפלפל, בצל, צנוניות, מיץ לימון, כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל וזורקים כדי לשלב.
כפית את תערובת הפלפל על הכריך, ולאחר מכן עם הארטישוקים, ביצה, עגבניות, אנשובי.
סגור את הכריך, מכסה, ומקרר לפחות 30 דקות,או אפילו יותר. תחתוך ותגיש.