קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

ארנסיניname

ארנסיניname
ארנסיני עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פונטינה, פירורי לחם, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו ארנסיניname, Arancini di Riso, ו של היום: זעפרן Arancini (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את המרק ו 1/4 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מערבבים את האורז, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מורחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף ומניחים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מערבבים את צנוברים, מוצרלה, פונטינה ופטרוזיליה בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקציפים את הביצים בקערה גדולה, ואז מערבבים את האורז המקורר, הפרמזן ו 2/3 פירורי לחם כוס. לעצב את התערובת לתוך שש עשרה 1 1/2 אינץ ' כדורים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שים את פירורי הלחם הנותרים בקערה רדודה. לחץ על האצבע שלך למרכז של כל כדור אורז, להכניס 2 כפיות של תערובת מוצרלה, ולאחר מכן לצבוט את האורז סביב המילוי כדי לצרף.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מגלגלים את הכדורים בפירורי הלחם ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף. מכסה באופן רופף ומקרר, לפחות 1 שעה או לילה. (אם קירור לילה, להתגלגל יותר פירורי לחם לפני הטיגון.)
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
חום 1/2 אינץ ' שמן צמחי בסיר גדול על חום בינוני עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350 מעלות F. עבודה בקבוצות, מטגנים את כדורי האורז, מפנה, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
צילום: אנה ויליאמס