ארנסיניname
ארנסיני עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פונטינה, פירורי לחם, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו ארנסיניname, Arancini di Riso, ו של היום: זעפרן Arancini (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את המרק ו 1/4 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מערבבים את האורז, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מורחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף ומניחים להתקרר לחלוטין.
מערבבים את צנוברים, מוצרלה, פונטינה ופטרוזיליה בקערה; להפריש.
מקציפים את הביצים בקערה גדולה, ואז מערבבים את האורז המקורר, הפרמזן ו 2/3 פירורי לחם כוס. לעצב את התערובת לתוך שש עשרה 1 1/2 אינץ ' כדורים.
שים את פירורי הלחם הנותרים בקערה רדודה. לחץ על האצבע שלך למרכז של כל כדור אורז, להכניס 2 כפיות של תערובת מוצרלה, ולאחר מכן לצבוט את האורז סביב המילוי כדי לצרף.
מגלגלים את הכדורים בפירורי הלחם ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף. מכסה באופן רופף ומקרר, לפחות 1 שעה או לילה. (אם קירור לילה, להתגלגל יותר פירורי לחם לפני הטיגון.)
חום 1/2 אינץ ' שמן צמחי בסיר גדול על חום בינוני עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350 מעלות F. עבודה בקבוצות, מטגנים את כדורי האורז, מפנה, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 4 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר; העונה עם מלח.