קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון מתובל הודי

סלמון מתובל הודי
סלמון מתובל הודי דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. גשו לסופר וקנו זרעי שומר טחונים, חמאה, הל טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: סלמון מתובל הודי, סלמון צלוי הודי מתובל, ו סלמון צלוי הודי מתובל.

הוראות

1
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח. קו 12 על 18 אינץ תבנית אפייה עם לסכל ולהגדיר חתיכות, העור למטה, 1 אינץ ' זה מזה במחבת. מפזרים בצל סביב סלמון.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד חמאה, סוכר חום, כוסברה, זרעי שומר, קאיין, הל, כמון, מלח, פלפל, שיני וקינמון. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
תערובת מברשת באופן שווה על גבי צמרות וצדדים של חתיכות סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
אופים בתנור 400 במשך 15 דקות. הפעל תנור לצלות; סלמון צלוי 6 אינץ ' מחום עד למעלה הוא מבעבע היטב השחמה ודגים הוא אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
עם מרית, להעביר חתיכות סלמון למנה (להשאיר את העור מאחור) ולהקיף עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מפזרים כוסברה ומקשטים בפלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.