סלמון מתובל הודי
סלמון מתובל הודי דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. גשו לסופר וקנו זרעי שומר טחונים, חמאה, הל טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: סלמון מתובל הודי, סלמון צלוי הודי מתובל, ו סלמון צלוי הודי מתובל.
הוראות
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח. קו 12 על 18 אינץ תבנית אפייה עם לסכל ולהגדיר חתיכות, העור למטה, 1 אינץ ' זה מזה במחבת. מפזרים בצל סביב סלמון.
בקערה קטנה, מערבבים יחד חמאה, סוכר חום, כוסברה, זרעי שומר, קאיין, הל, כמון, מלח, פלפל, שיני וקינמון. מערבבים במיץ לימון.
תערובת מברשת באופן שווה על גבי צמרות וצדדים של חתיכות סלמון.
אופים בתנור 400 במשך 15 דקות. הפעל תנור לצלות; סלמון צלוי 6 אינץ ' מחום עד למעלה הוא מבעבע היטב השחמה ודגים הוא אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 4 עד 6 דקות.
עם מרית, להעביר חתיכות סלמון למנה (להשאיר את העור מאחור) ולהקיף עם בצל.
מפזרים כוסברה ומקשטים בפלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.