באגט אגוז-גורגונזולה
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 30 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זהב טוב יותר, אגוזי מלך, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו ממרח גורגונזולן ואגוז קלוי, סלט אגוזים קלוי וגורגונזולן, ו איבודי גורגונזולה תפוחים אגוז אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב 1 1/2 כוסות של הקמח ואת השמרים.
הוסף מים חמים. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מכסים בחוזקה עם פלסטיק לעטוף; בואו לעמוד על 1 שעה או עד תוסס.
מערבבים במלח ומספיק קמח כדי ליצור בצק רך. על משטח מקומח קלות, ללוש בצק 5 עד 10 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי (הבצק יהיה רך). גריז קערה גדולה עם ספריי קיצור או בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים.
מפזרים אגוזי מלך וגבינה על בצק. מכסים את הקערה באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; לתת לעלות במקום חם 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד כפול בגודל. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
גריז גיליון עוגיות גדול עם ספריי קיצור או בישול. על משטח מקומח קלות, ללוש בצק עד אגוזים וגבינה הם עבדו לתוך בצק.
מפזרים מעל הבצק קמח. מחלקים בצק לשניים. בעדינות לעצב כל חצי לתוך כיכר צר, על 12 אינץ ' ארוך.
מקום כ -4 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות. באמצעות בקבוק ספריי עם ערפל דק, לרסס כיכרות עם מים קרים.
תן עלייה חשופה במקום חם על 1 שעה או עד כפול בגודל.
מניחים 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובע על מתלה תחתון בתנור; להוסיף מים חמים למחבת עד כ 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של המחבת.
לחתוך בזהירות 1/4 אינץ '-חתכים עמוקים באלכסון על פני כיכרות במרווחי 2 אינץ ' עם סכין משונן חדה. רסס צמרות כיכרות עם מים קרים.
מניחים כיכרות בתנור לרסס שוב.
אופים 15 עד 20 דקות או עד כיכרות הם זהב עמוק עם קרום פריך קול חלול כאשר טפח.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.