ייתכן ש-Boudin Blanc הוא בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. תמורת 3.07 דולר למנה , מתכון זה מכסה 22% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 388 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה מ-Foodnetwork יש מעריץ אחד. אם יש לכם פטרוזיליה, כוסברה טחונה, פנצ'טה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-10 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 55% , וזה טוב. מתכונים דומים: את Boudin , נקניקיית Boudin וגלידת Fromage Blanc .
הוראות
1
משרים את פירורי הלחם בשמנת עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
2
שלבו את שאר המרכיבים בקערה וערבבו היטב. טחנו את כל המרכיבים פעמיים במטחנת בשר המצוידת בצלחת בקוטר 3/16 אינץ'. עטפו את החזירים במעטפת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה