קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

בוזי קרמל בונבונים

בוזי קרמל בונבונים
Bonbons קרמל Boozy הוא צמחוני וללא גלוטן hor d ' oevr. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה הוא בכלל לא בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-379 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ www.seriouseats.com דורש מלח ים, זרעים מגורדים 1 / שעועית וניל, חמאה, וסירופ תירס קל. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Bonbons קרמל Boozy, בונבון שוקולד מלא קרמל, ו פאדג'קרמל Boozy.

הוראות

1
בסיר בינוני עם תחתית כבדה, לשלב את הסוכר, מים, סירופ תירס ומערבבים. לשטוף את הצדדים עם מברשת מאפה טבול במים נקיים, ולאחר מכן במקום מעל חום בינוני גבוה במשך 7-10 דקות, בשלב זה התערובת תתחיל להחשיך. לסובב את הסיר אפילו את הקרמליזציה, ולאפשר את הקרמל להפוך ענבר עמוק. לאחר מכן, לעמוד אחורה ולהוסיף לאט את הקרם (התערובת תהיה רפרוף, לעלות בסיר, לירוק; להיות זהיר מאוד) ולכבות את החום. ברגע שזה בטוח, להקציף את השמנת הכבדה, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
לטאטא את החמאה עד שהוא נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
לטאטא את זרעי וניל, אלכוהול, ומלח ולאפשר לתערובת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות מאוד ומחלקים את השוקולד באופן שווה לקערה אחת גדולה מאוד וקערה קטנה אחת (הקערה הגדולה היא הקערה שתמיס בה את השוקולד, הקטנה מכילה את השוקולד "זרע" לריכוך). הגדר סיר מים לרתיחה על הכיריים. כשהמים רותחים, כבו את החום והניחו את קערת השוקולד הגדולה על פני המים. מזג את השוקולד (עבור הדרכה מלאה, לחץ כאן) על ידי ערבוב להביא שוקולד ל 46°. ואז, להתחיל להוסיף את השוקולד שמורות קצת בכל פעם ערבוב נמרצות את התערובת, מבלי לעצור. המשך להוסיף את שוקולד הזרעים שמורות ומסעיר עד השוקולד מגיע עד90. השוקולד הוא עכשיו מזג. בדוק כדי להיות בטוח שאין חתיכות מוצקות של שוקולד עזבו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
גל עובש מעל להבה על הכיריים או למקם אותו בתנור חם רק לרגע כדי לחמם אותו מעט (זה יעזור את זרימת השוקולד על זה, ולא לתפוס מיד כאשר הוא פוגע עובש, אשר מונע בועות אוויר להיווצר). ואז לשפוך את השוקולד לתוך כל חללים בעובש. אפשר לו לעמוד במשך 10 שניות, ולאחר מכן להפוך את התבנית מעל הקערה, המאפשר שוקולד עודף לברוח. הקש על התבנית כדי לנער עודף נוסף, ולאחר מכן להפוך את התבנית בחזרה. עם מגרדת מתכת גמישה, לגרד את החלק העליון, לנקות את כל שוקולד עודף בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את התבנית במקרר במשך 2-3 דקות, ולאחר מכן להסיר.
7
מפזרים קמצוץ של מלח ים לתוך כל אחד הפגזים. באמצעות שקית צנרת מצויד קצה קטן או חרוט של קלף, צינור קרמל מקורר לתוך הפגזים, לעצור 3-4 מילימטרים מתחת לקצה (חשוב מאוד להשאיר מקום, אחרת השוקולד לא חותם). ודא כי השוקולד הוא עדיין מזג (אם זה לא, תצטרך להביא אותו בחזרה 46° שוב, ואז עד90, אחרת, bonbons שלך יהיה מפוספס בתחתית). צינור או לשפוך שוקולד על החלק העליון של כל bonbon. לגרד את החלק העליון נקי כדי ליצור חותם, ולאחר מכן למקם את התבנית במקרר במשך 2-3 דקות ולהסיר. לסובב את התבנית כדי לשחרר את השוקולדים, ואז להפוך אותו במהופך ולהקיש אותם מתוך התבנית. נקה את משטח העבודה של bonbons, ולדפוק את התבנית נגד הדלפק לשחרר כל נחשלים. אחסן את השוקולדים במקום קריר ויבש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)