קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

בוריטוס אורז עוף פיקנטה

בוריטוס אורז עוף פיקנטה
המתכון ניתן להכין בוריטוס אורז עוף פיקנטה בערך 1 שעה. למנה העיקרית הזו יש 1129 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 184 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם זיתים, אורז, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 90%. מתכונים דומים: בוריטוס אורז עוף פיקנטה, בוריטוס אורז עוף, ו בוריטוס עוף ואורז.

הוראות

1
להכין עוף
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
תערובת: במחבת גדולה על אש בינונית ממיסים חמאה ומקפיצים בצל ירוק ושום עד שהם רכים; מערבבים פנימה עוף, אבקת צ ' ילי, 1/4 כוס מרק ו -3 / 4 כוס רוטב פיקנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים ואז מניחים בצד.
4
כדי להכין אורז: בסיר גדול, להביא אורז הנותרים 2 1/4 כוסות מרק לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את התבנית ומבשלים במשך 20 דקות. מערבבים פנימה את 1 1/4 הכוסות הנותרות רוטב פיקנטה, מכסים ומבשלים עוד 5 עד 10 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להרכבת בוריטוס: מערבבים את תערובת העוף לאורז, ואז מוסיפים זיתים ו -2 כוסות הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מערבבים היטב. כף 1 כוס מילוי על כל טורטיה, מחוץ למרכז. מקפלים את הצדדים ואת הקצוות על מילוי, ואז להתגלגל. מסדרים טורטיות מלאות בשתי מנות אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומפזרים מעל את כוס הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 10 עד 15 דקות, או עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב בוריטו עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות פרחים נוף לים רכס ן פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-67 דולר לבקבוק.
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.