קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות2
מגזין

ביגנטס חלבי

ביגנטס חלבי
צריך מתאבן צמחוני? Buttermilk Beignets יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 89 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Buttermilk Beignets, Buttermilk Beignets, ו Buttermilk Beignets-סופגניות צרפתיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה עד בועות קטנות נוצרות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום, להוסיף את חלב החמאה, ולאחר מכן לשפוך לתוך קערה מיקסר לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לטאטא את השמרים ואת הסוכר ולהניח בצד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים במהירות נמוכה, באמצעות וו בצק, עד שהרכיבים היבשים נרטבים, 3 עד 4 דקות. להגדיל את מהירות המיקסר בינוני ולהמשיך לערבב עד הבצק יוצר כדור רופף והוא עדיין רטוב למדי דביק, 1 עד 2 דקות יותר. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים את הבצק בצד במקום ללא טיוטה למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
יוצקים מספיק שמן בוטנים לתוך סיר גדול כדי למלא אותו לעומק של 3 אינץ ' ולהביא לטמפרטורה של 375°f מעל חום בינוני (זה ייקח בערך 20 דקות). קו צלחת עם מגבות נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
קמח קלות את משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק על זה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
7
מפזרים את החלק העליון של הבצק בקמח, לוחצים בעדינות כדי לשטח, מקפלים אותו לשניים, ומכניסים בעדינות את הקצוות מתחת כדי ליצור עגול מחוספס. אבק שוב לגלגל את הבצק לתוך חצי אינץ '-עד 1/3 אינץ ' - מעגל עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
תן את שאר הבצק במשך 1 דקה לפני השימוש בסכין שף, סכין ספסל, או גלגל פיצה לחתוך את הבצק לריבועים 1 1/2 אינץ ' (אתה צריך לקבל על 48).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
מגרד בצקמגרד בצק
9
בעדינות למתוח את beignet לאורך בזהירות לזרוק אותו לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
הוסף כמה beignets (לא overcrowd אותם, אחרת השמן יהיה להתקרר ואת beignets יהיה לספוג שמן להיות שמנוני) ומטגנים עד נפוח וזהב חום, הופך אותם לעתים קרובות עם כפית מחוררת, במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
העברה לצלחת מוכנה לנקז בזמן שאתה מבשל את השאר.
12
מגישים בעודם חמים, קבורים תחת ערימת סוכר של ממתקים, עם קפה חם בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1
הבצק beignet יכול להיות מורכב עד 8 שעות מראש של טיגון. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולרסס אותו עם תרסיס בישול nonstick. לאחר חיתוך הבצק, מניחים את הסיכות על הנייר ומניחים עוד גיליון משומן של נייר קלף, מרוסס כלפי מטה, על גבי. לעטוף את כל גיליון האפייה עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. ניתן לטגן את הביניטים ישירות מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
Reprinted with permission from DamGood
3
מתוק: קינוחים כדי לספק את השן המתוקה שלך, בסגנון ניו אורלינס על ידי דוד גואה ורקל פלזל, © November 2009 Taunton Press