קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי אגוזים ושוקולד

ביסקוטי אגוזים ושוקולד
ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 84 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא סוכר, קליפת תפוז, אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ביסקוטי אגוזים ושוקולד, ביסקוטי שוקולד ואגוזי אגוזים, ו ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה. הכה בביצים, קליפת תפוז, ווניל עד מעורבב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה אחרת, מערבבים קמח ואבקת אפייה. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מערבבים באגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כפית 1 כוס בצק ב dollops לאורך אורך של חמאה או בישול קלף-מצופה 12 על ידי 15 אינץ 'תבנית אפייה, 1 אינץ' מקצה. כף עוד בצק כוס 1 לאורך הצד השני של הסדין. עם אצבעות מקורנות, לטפוח כל רצועת בצק לתוך כיכר שטוח 13 אינץ', על 1/2 אינץ 'עבה ו 2 אינץ' רחב. חזור עם הבצק שנותר (הבצק יכול לעמוד בזמן כיכרות ראשונות אופים).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים כיכרות בתנור 350 עד הזהב, 15 עד 20 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
עם סכין חדה, לחתוך כיכרות לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'. פרוסות נפרדות מעט להטות כל אחד על צד לחתוך.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
חזור לתנור ואפה עד שהעוגיות מעט כהות יותר ויציבות ויבשות למגע, 15 עד 20 דקות יותר. להחליק בעדינות ביסקוטי על מתלים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי (תחתית הקערה לא צריך לגעת במים), מערבבים שבבי שוקולד לעתים קרובות עד נמס וחלק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים שוקולד בצד אחד של כל ביסקוטי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ביסקוטיביסקוטי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מניחים עוגיות בשכבה אחת, בצד שוקולד למעלה, על דפי אפייה, ומקררים עד שהשוקולד מוצק, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ