קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ביצים פלורנטין

ביצים פלורנטין
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וטעימה ? ביצי פלורנטין יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 456 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -39 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.7 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-225 יגידו שהוא פגע במקום. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -53 דקות . אם יש לכם בצל, פקורינו רומנו, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 72% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו ביצי פלורנטין , עוגיות פלורנטין עם פיסטוקים וצימוקים , וחזיר צלוי פלורנטין ברוטב רימונים .

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הניחו רשת אפייה במרכז התנור. חממו את התנור מראש ל-200 מעלות צלזיוס. רססו תבנית אפייה בתרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
סדרו את הפרושוטו בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה ואופים עד להזהבה פריכה, כ-6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין לפני פירוק לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
במחבת בינונית, חממו את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד שהוא רך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד שיעלה ריח, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את התרד ואגוז המוסקט ומבשלים עד שהתרד נובל, כדקה עד שתיים. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים את התערובת לרתיחה עדינה. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מסמיכה מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
9
הסירו את הסיר מהאש וערבבו פנימה את הגבינה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
ממלאים סיר קטן עם 3 אינץ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים כף מלח ומיץ לימון. מביאים את המים לרתיחה עדינה על אש בינונית. שוברים ביצה בקערה קטנה, תוך הקפדה לא לשבור את החלמון. מחליקים את הביצה באיטיות למים. בעזרת כף עץ, מערבבים בזהירות את המים סביב הביצה. מבשלים במשך 2 עד 2 וחצי דקות עד שהחלבון מתייצב והחלמון עדיין רך. בעזרת כף מחוררת, מוציאים את הביצה מהמים ומסננים על מגבות נייר. חוזרים על הפעולה עם שאר הביצים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
להגשה, הניחו פרוסת עגבנייה על כל צלחת סלט ותבלו במלח ופלפל. יוצקים רבע מרוטב התרד מעל פרוסת העגבנייה. מפזרים מעל ביצה עלומה ומפזרים את הפרוסצ'וטו המפורר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ביצה עלומהביצה עלומה
פרושוטופרושוטו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מגישים חם.
14
הערת הטבח: ניתן להכין את הביצים העלומות מראש אם הן מאוחסנות במים ומקוררות. יש לחמם אותן שוב על ידי הכנסתן למים רותחים למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®