קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

בס ים קלוי בתנור עם ג'ינג'ר ורוטב ליים

בס ים קלוי בתנור עם ג'ינג'ר ורוטב ליים

הוראות

1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים 3 כפיות שמן בקערה קטנה. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית עם הנותרים 2 כפיות שמן. מסדרים דגים בצלחת מוכנה; פונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים דגים עם מלח ופלפל; כפית 1/2 רוטב כף על כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
דג צלוי עד אטום במרכז, כ -12 דקות. דגים עליונים עם רוטב שנותר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
Roast fish until just opaque in center, about 12 minutes. Top fish with remaining sauce and serve.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט