זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך אגוזי מלך, שמן זית, גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בצל אדום, פטריות וגבינה כחולה טארט טאטן, בצל וידאליאני טארט טאטן, ו טארט בצל אדום טאטן.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקלף את הבצל ולחתוך כל 6 פלחי דרך השורש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים בצל, ואז מטגנים בעדינות במשך 20 דקות עד מתרככים וצבעונים קלות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הפטריות, הסוכר, המלח והפלפל ומערבבים אותו היטב. מבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם במשך 5 דקות נוספות. מערבבים באגוזים. קו הבסיס של 20-23cm סנדוויץ עוגת פח (לא רופף על בסיס) עם אפייה קלף. כפית על תערובת הבצל ולחץ אותו קלות. קרמבל את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
5
מרדדים את המאפה לקצץ לסיבוב, על 5 ס " מ גדול יותר מאשר הפח.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט טאטן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.