קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

בצל אדום כבוש בגריל

בצל אדום כבוש בגריל
אם יש לך חומץ סיידר, בצל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בצל אדום כבוש, נקניקיות בגריל עם בצל כבוש, ו טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף.

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
לקלף בצל שורש הקצוות רק מעט. רבע הבצל, שמירה על השכבות ללא פגע עם קצות השורש הנותרים. במידת הצורך, השתמש קיסם כדי לשמור על שכבות יחד בזמן על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
גרילגריל
3
בצל גריל עד חרוך מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
הסר מהגריל ומניח בקערה לא מגיבה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
5
בינתיים, חומץ חום, סוכר ומלח בסיר קטן שאינו מגיב על חום בינוני. מערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
יוצקים נוזל חם על הבצל בגריל ולתת לעמוד במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
הסר בצל מנוזל ומקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל