בצל אדום כבוש בגריל
אם יש לך חומץ סיידר, בצל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בצל אדום כבוש, נקניקיות בגריל עם בצל כבוש, ו טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ואח שמן קל.
לקלף בצל שורש הקצוות רק מעט. רבע הבצל, שמירה על השכבות ללא פגע עם קצות השורש הנותרים. במידת הצורך, השתמש קיסם כדי לשמור על שכבות יחד בזמן על הגריל.
בצל גריל עד חרוך מעט, על 5 דקות.
הסר מהגריל ומניח בקערה לא מגיבה.
בינתיים, חומץ חום, סוכר ומלח בסיר קטן שאינו מגיב על חום בינוני. מערבבים עד הסוכר הוא מומס.
יוצקים נוזל חם על הבצל בגריל ולתת לעמוד במשך 10 עד 15 דקות.
הסר בצל מנוזל ומקרר עד מוכן לשימוש.