איך לבשל פטריות על הכיריים

עכשיו זו העונה לפטריות, אז צאו לשוק המקומי שלכם ותראו מה מציעים! עדיף עדיין לקום עם שחר ולטפח פטריות בשדות וביערות. יש כל כך הרבה זנים יפים, מפטריית הכפתורים הנפוצה ועד לסוגים ראוותניים יותר כמו הצדפה או פטריית האנוקי כמעט כמו אלמוגים. אז כשנמאס לכם מבשר וירקות, למה שלא תחקור את הזירה הפנטסטית הזו של תחושות טעם ותבחר מנה פטריות?

הכנת מנת פטריות בטעם נהדר היא מבחינות רבות פעולה עדינה שעם מעט זהירות ותשומת לב יכולה להעלות צלחת אוכל ממוצעת. כמו כל כך הרבה מאכלים, כולל דגים טריים, פטריות לא צריכות הרבה זמן לבשל, אבל לבשל הכל בצורה מקצועית זה ההבדל בין ארוחה בלתי נשכחת למשהו שהוא פשוט סביר.

אז הנה הטיפים המובילים שלנו איך לבשל ולהכין את מנות הפטריות המושלמות על כיריים!

הכנת הפטריות שלך

נקודה קריטית אחת שכדאי לזכור היא שבאופן טבעי מומלץ לנקות את הפטריות שלך לפני הבישול כדי למנוע לכלוך או פסולת לחדור לאוכל שלך. עם זאת, זה באמת חיוני בכל מה שתעשה כדי לנסות ולהימנע מהפטריות להירטב מדי, שכן מה שאנחנו באמת רוצים זה למנוע יותר מדי נוזלים בשלבי הבישול העדינים.

שטיפה מהירה במים קרים היא בסדר אבל רק הקפידו לייבש את רוב הלחות שנותרה עם מטלית יבשה או גליל נייר מטבח. זכרו שאנו מנסים להימנע מפטריות שהופכות רטובות ורטובות.

לאחר שטיפה אז, בהתאם לגודל וצורת הפטרייה, חצי או רבע עם סכין חיתוך. הוראה זו מיועדת לבישול פטרייה סטנדרטית יותר כמו הכפתור או קרמיני.

המפתח לבראונינג!

כעת מחממים מחבת, לבחירתך אם משתמשים בטפלון או ברזל יצוק, מוסיפים מעט חמאה או שמן זית טוב ואז צורבים את הפטריות בצד אחד. עכשיו, הנה המפתח לפטרייה נהדרת, אין לערבב או להזיז את הפטרייה למשך דקה או שתיים! הסיבה לכך היא שזה באמת מוסיף הרבה לטעם אם אתה יכול לצרוב את החלק החיצוני, מה שגם יפיק צבע חום זהוב נהדר. רצוי שהמחבת תהיה רוחשת כל הזמן כדי שתהיה לוהטת מספיק שרוב הנוזלים יתנדפו במהירות וכדי שהפטריות יוכלו להשחים ולהתקרמל לתענוג עשיר ונימוח. לאחר מספר דקות ולאחר בישול אז, בהתאם למנה שלך, אתה יכול להוסיף עוד קצת חמאה או טיפה יין לבן או אפילו שרי כדי להוסיף קצת עושר נוסף.

קניות פטריות!

מגוון הפטריות העונתיות הוא באמת פנטסטי בימינו, אבל הרבה יותר קל אם אתה גר ליד שוק פירות וירקות טוב. אז איזה סוג לקנות תלוי באמת במטרות הבישול ובמתכונים שלך.

הסטנדרט של רוב השפים הוא פטריית הכפתור, אבל למה לא להיות יצירתיים וליהנות משיטאקי במנות בהשראה יפנית, סינית או קוריאנית. פטריות צדפות יהיו עוד הצעה מצוינת לבישול בכיריים. למה לא להוסיף סוג זה של פטריות במקום בשר לארוחה כי יש להן טעם משביע ועדין מאוד?

מחשבות אחרונות על פטריות

הדבר המצחיק בפטריות הוא שכן, אפשר לאכול אותן גולמיות, אבל כשמבשלים אותן, יש לבשל אותן עד הסוף, ואם תפעלו לפי ההצעות שלנו למעלה, שחררו את טעמי האדמה המתוקים הידועים מבחינה טכנית כתגובת מיילארד!

השפעה זו על הטעם שלנו זוהתה על ידי לואי קמיל מיילארד בשנת 1910 וכוללת את טעמי המר והקרמל של שוקולד, אגוזים קלויים וקפה!

בין אם תרצו לאכול פטריות על טוסט או להוסיף אותן לתבשיל קדרה אם אתם עוקבים אחר הרעיונות במדריך שלנו, אתם צריכים לצפות לפטריות עסיסיות ושחומות בכל פעם שאתם מבשלים אותן! פטריות הן קסם מכיוון שהן דלות בשומן וקלוריות ומכילות כמה ויטמינים ומינרלים חיוניים!