בצל מוקרם ומרווה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו בצל מוקרם ומרווה. מתכון צמחוני זה משרת 10 . מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך חצי וחצי שמנת, מרווה, פטריות, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. נסו תירס מוקרם עם מרווה מטוגנת, בצל מוקרם, ו בצל מוקרם השני (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף בצל לקצץ מעט בחלק העליון והתחתון. מרתיחים את הבצלים בעדינות במים מומלחים עד שהם רכים (כ-30 דקות).
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה אחת צלחת אפייה רדודה.
קולים את הפטריות הפרוסות בחמאה או במרגרינה. מערבבים פנימה את הקמח. מערבבים פנימה את חצי וחצי או חלב, מלח, מרווה, 1/2 מקליפת הלימון וכל מיץ הלימון. מבשלים תוך ערבוב על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך.
מניחים את הבצלים המבושלים בתבנית האפייה המוכנה ויוצקים עליהם את רוטב הפטריות.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) כ -20 דקות.
מפזרים את החלק העליון עם הפטרוזיליה הקצוצה, קליפת הלימון שנותרה ופפריקה לפי הטעם.