בצק פיצה בסגנון נפוליטני עם שום ותבלינים איטלקיים
גשו לסופר וקנו שמרים עולים מהר, תיבול, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו פלפל נפוליטני ובצק חיטה מלאה דבש, תפוחי אדמה מוקפצים עם תבלינים איטלקיים, ו שעועית פינטו עם תבלינים בסגנון מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב את הקמח, מלח, ושמרים עד משולב היטב.
מערבבים במי קרח, משפשפים את הקערה בערבובכם, עד שכל הקמח והמים שולבו בבצק רך.
מערבבים ב 2 כפות שמן זית. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין, ללוש עד הבצק הוא מוצק אבל מעט דביק, ערבוב יותר קמח במידת הצורך. ללוש את השום המגורען ותבלינים איטלקיים לתוך הבצק. (את שלב הלישה ניתן לעשות במכונת לחם להגדיר על הגדרת הבצק.)
טופס את הבצק לתוך עגול, ומניחים לתוך קערה משומנת.
מברישים את החלק העליון עם 1/2 כפית שמן זית, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לבצק לעלות עד לכפול, 1 עד 2 שעות. אגרוף למטה את הבצק, ולחתוך לשניים. יוצרים כל חצי לתוך קרום פיצה 12 אינץ', ומניחים על מחבתות פיצה.
הזז מתלה למיקום התחתון בתנור, וחמם מראש תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
אופים את קרום הפיצה על המדף התחתון רק עד המשרד, 3 עד 7 דקות. אפשר את הקרום להתקרר במשך כ 10 דקות לפני ציפוי עם רוטב, גבינה, או מרכיבים רצויים אחרים וחוזר לתנור לאפות.