קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

בצק פיצה בסגנון נפוליטני עם שום ותבלינים איטלקיים

בצק פיצה בסגנון נפוליטני עם שום ותבלינים איטלקיים
גשו לסופר וקנו שמרים עולים מהר, תיבול, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו פלפל נפוליטני ובצק חיטה מלאה דבש, תפוחי אדמה מוקפצים עם תבלינים איטלקיים, ו שעועית פינטו עם תבלינים בסגנון מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לערבב את הקמח, מלח, ושמרים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים במי קרח, משפשפים את הקערה בערבובכם, עד שכל הקמח והמים שולבו בבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים ב 2 כפות שמן זית. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין, ללוש עד הבצק הוא מוצק אבל מעט דביק, ערבוב יותר קמח במידת הצורך. ללוש את השום המגורען ותבלינים איטלקיים לתוך הבצק. (את שלב הלישה ניתן לעשות במכונת לחם להגדיר על הגדרת הבצק.)
מרכיבים שתצטרך
שום מגורעןשום מגורען
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
4
טופס את הבצק לתוך עגול, ומניחים לתוך קערה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מברישים את החלק העליון עם 1/2 כפית שמן זית, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לבצק לעלות עד לכפול, 1 עד 2 שעות. אגרוף למטה את הבצק, ולחתוך לשניים. יוצרים כל חצי לתוך קרום פיצה 12 אינץ', ומניחים על מחבתות פיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן זיתשמן זית
אגרוףאגרוף
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
הזז מתלה למיקום התחתון בתנור, וחמם מראש תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים את קרום הפיצה על המדף התחתון רק עד המשרד, 3 עד 7 דקות. אפשר את הקרום להתקרר במשך כ 10 דקות לפני ציפוי עם רוטב, גבינה, או מרכיבים רצויים אחרים וחוזר לתנור לאפות.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.