גשו לסופר וקנו רוטב סויה, מלח כשר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה, דגים מאודים ברוטב שעועית שחורה, ו בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב ראש חצוי של שום, 2 " חתיכות של בצל ירוק, 1 כף זנגביל, ו 4 כוסות מים בסיר גדול מספיק כדי להתאים סל ספינת קיטור. לסחוט חצי לימון; מוסיפים לימון לסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
גב שומן חזיר
2
להעביר 1/4 כוס נוזלי מן הסיר לקערה קטנה; להפריש רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
גב שומן חזיר
3
מוסיפים 2 כוסות מים לסיר וחוזרים לרתיחה.להפריש 1/4 כוס בצל ירוק פרוס ו 1 כף זנגביל. סל אוניית קיטור עם נייר קלף. פיזור חצי שום פרוס, מחצית מהבצל הירוק פרוס שנותר, וחצי זנגביל שנותר על גבי קלף, מתפשט באופן שווה. דג מעיל עם שמן, מתבלים במלח, ומניחים את צד העור למטה באוניית קיטור. לפזר שום שנותר, בצל ירוק, וג ' ינג ' ר על פני דגים. הגדר steamer מעל סיר, כיסוי, ואדים עד דגים הוא רק מבושל דרך, 12-18 דקות, בהתאם עובי של דגים.בינתיים, מערבבים בצל ירוק שמורות, זנגביל שמורות, רוטב סויה, צ ' ילי פרוס, וכוסברה קצוצה לנוזל מהביל שמורות כדי להפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ממתק תמנון בריט
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.