10 דרכים להשתמש בחצילים שנשארו

החציל הוא אחד מהירקות המגוונים ביותר שיש. זה נחמד לאורך כל השנה ויכול להציע לך את היתרונות התזונתיים שאתה צריך לקבל לאורך היום. ניתן להכין חצילים בדרכים רבות ושונות, החל מצלייה, בישול ואפייה ועד לטיגון, תבשיל ומילוי במלית הכי טעימה. בכל מקרה, קל להפליא להכין חצילים, וזה יתרון ברור.

סיבה נוספת לכך שהחצילים כל כך מגוונים היא שיש להם טעם נייטרלי יחסית שהולך טוב יחד עם מרכיבים רבים אחרים. למרות שהוא ניטרלי, לא ניתן להשוות את הטעם של חציל לטעם של כל ירק אחר. כך גם לגבי המרקם הרך של החציל.

עם זאת, העניין עם חצילים הוא שהם יותר בצד הגדול. ובהשוואה לירקות מסוימים אחרים כמו פלפלים, עגבניות או מלפפונים, לחציל אין גרסה מיניאטורית. לפיכך, אם אי פעם בישלתם ארוחות עם חצילים בעבר, רוב הסיכויים שנאלצתם להתמודד עם שאריות.