קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

בקר-אבטיח מוקפץ

בקר-אבטיח מוקפץ
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בקר-אבטיח מוקפץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, בצל, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק יחד הראשון 6 מרכיבים 1 כף. יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
בואו לעמוד 30 דקות. בינתיים, מערבבים יחד מים חמים, הויסין, ונותר 1 כף. יין.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
הסר בשר מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מפזרים מלח ופלפל שחור; מבשלים חצי בשר ב 1/2 כפית. שמן קנולה חם במחבת גדולה מעל חום גבוה, ללא ערבוב, 45 שניות או עד השחמה; להפוך בשר בקר, ומבשלים 30 שניות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מעבירים לצלחת חמה. חזור עם נשאר 1 1/2 כפית. שמן ובשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
6
בצל מוקפץ בצל הנותרים 1 כף. שמן קנולה חם במחבת מעל חום בינוני גבוה 2 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מוסיפים אפונה הצמד סוכר, ג ' ינג ' ר, ופלפל אדום כתוש; מוקפץ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
8
מוסיפים תערובת בקר והויסין; מוקפץ 1 דקה או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
הסר מהחום. מוסיפים אבטיח.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
10
מוסיפים מלח, פלפל שחור ופלפל אדום לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מגישים מיד עם אורז מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל

ציוד