בראוניז ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן בראוניז מוכן תוך כ 15 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ו ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. יש קינוח זה 211 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר חום, תמצית vanillan, קמח אורז חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), בראוניז שוקולד ומסגיר דלעות צהריים (תבואה חינם, ללא גלוטן, Paleo), ו בראוניז לבה מותכת (Paleo, ללא גלוטן, ללא חלב) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Mist 12 כוס מאפין פח 4 כוסות של 6 כוס פח עם תרסיס בישול ללא גלוטן.
בקערה, לטאטא קמח אורז, ארוחת שקדים, סודה לשתיה, מלח וקינמון.
מניחים שוקולד וחמאה בקערה חסינת חום; מעל מחבת של מים רותחים.
בואו לעמוד עד שוקולד וחמאה נמסו, ערבוב לעתים קרובות.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים וסוכר במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים בוניל. לאט להוסיף תערובת שוקולד; להכות על נמוך במשך 1 דקה. מקציפים בתערובת קמח.
מלא כל כוס מאפין 2/3 מלא.
אופים עד קיסם תקוע באמצע בראוני יוצא נקי, על 15 דקות.
בואו מגניב מחבתות על מתלה חוט במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.