קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

בראוניז מוס פטל

בראוניז מוס פטל
בראוניז מוס פטל עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל קינוח שמגיש 18. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, ציפוי גבינת שמנת עשירה & שמנת, שבבי שוקולד חצי -weet, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 11%. מתכונים דומים: בראוניז מוס פטל, בראוניז מוס פטל, ו בראוניז מוס פטל מסורתי.

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובע עם ספריי בישול או קיצור. (לחיתוך קל יותר, מחבת קו עם לסכל, ואז לסכל גריז על תחתית רק של פאן). תכין בראוניז לפי ההוראות. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שמור 2 כפות שוקולד צ ' יפס עבור טפטוף. בקערה בינונית למיקרוגל, מניחים שבבי שוקולד שנותרו, 3/4 כוס שמנת ו 3 כפות ג ' לי פטל. מיקרוגל נחשף על גבוה 2 עד 3 דקות, ערבוב פעם בכל דקה, עד שוקולד נמס. מערבבים עד שהתערובת חלקה (ייתכן שעדיין יש מעט ג ' לי לא מעורב). מקררים כ -30 דקות או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ג ' לי פטלג ' לי פטל
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להוסיף ציפוי לתערובת שוקולד. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות או עד מעורבב היטב ורך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מורחים על פני בראוניז מקורר, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל שמור 2 כפות שוקולד צ ' יפס ו 1 1/2 כפיות קצפת חשיפה על 30 עד 45 שניות, ערבוב פעם אחת, עד תערובת ניתן לערבב חלקה. מוסיפים כמה טיפות נוספות של שמנת לשוקולד דק, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
טפטוף על תערובת זיגוג. מקררים 1 עד 2 שעות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
7
חותכים 9 ריבועים; לחתוך כל ריבוע באלכסון במחצית כדי להפוך משולשים.
8
מקשטים עם פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות