קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוניז מנטה אירית

בראוניז מנטה אירית
המתכון בראוניז מנטה אירי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -15 דקות. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש אגוזי מלך, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, תמצית ונילן וביצים. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. עם כפית ציון 17%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בראוניז וויסקי אירי, בראוניז קרם אירי, ו בראוניז קרם אירי.

הוראות

1
במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד מריר; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. בקערה גדולה, מכים את הביצים, הסוכר והווניל. מערבבים בתערובת שוקולד. מוסיפים קמח בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה צ ' יפס ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן עם שמנת; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שמנת קפהשמנת קפה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
מעבירים לקערה קטנה. מכניסים למקרר למשך 30-40 דקות או עד לצינון.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בקערה קטנה נוספת מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לתערובת שוקולד לבן. מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות נוקשות, כ -4 דקות. מקפלים פנימה סוכריות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מורחים על בראוניז. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
8
בסיר קטן שלבו שוקולד מריר ושמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס וחלק; מסירים מהאש. מערבבים פנימה חמאה עד להמסה. מצננים לטמפרטורת החדר. מורחים בזהירות על המילוי. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד הדובדבן מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
חותכים לסורגים.
10
מקשטים בסוכריות נוספות אם רוצים. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.