בראוניז שוקולד כפול עם שקדים ואספרסו מרוסקים
בראוניז שוקולד כפול עם שקדים & אספרסו כתוש עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, אספרסו וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פעמיים שוקולד אספרסו בראוניז, אספרסו מוקסין שוקולד שקדים כפול, ו בראוניז אספרסו כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. חמאה התחתונה והצדדים של זכוכית 8 x 8 אינץ ' או מחבת אפייה קרמיקה, ואז בשורה התחתונה עם פיסת קלף לחתוך כדי להתאים בצורה נקייה. חמאה החלק העליון של הקלף גם כן. תניח בצד.על שקדים טוסט גיליון אפייה באמצע התנור עד הזהב, על 7 דקות.
מניחים את השקדים הקלויים לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד מצורף הלהב. תהליך עד השקדים הם הקרקע גס.
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, ומלח קמצוץ. הפעל את המעבד שוב עד השקדים הם טחונים דק לתוך תערובת הקמח, על 30 שניות.
מעבירים את הקמח ואת תערובת השקדים לקערה בינונית.מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.In דוד כפול או קערת מתכת להגדיר על סיר של מים רותחים להמיס שוקולד וחמאה לא ממותקים, ערבוב עד חלקה. מערבבים בסוכר, וניל ואספרסו עד בשילוב טוב.
הסר מהחום ולתת מגניב קצת-על טמפרטורת הגוף הוא טוב. במהירות לטאטא בביצה עד בשילוב טוב. לגרד את תערובת השוקולד לתוך תערובת הקמח והשקדים יחד עם שבבי שוקולד חצי מתוק. לנצח עד שיתאחדו.
מורחים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים על המדף האמצעי, 40 עד 45 דקות. (המרכז יהיה קצת fudgey אבל כמעט cakey.) בראוניז מגניב במחבת על מדף 5 דקות. הם הופכים אותם לפיסת נייר קלף חדשה. לקלף את הקלף הישן מהחלק התחתון של המחבת במידת הצורך ולהשליך. השתמש מסננת רשת בסדר לאבק ביסודיות את החלק העליון של בראוניז עם סוכר ממתקים. בזהירות להפוך את הבראוניז הלא חתוכים ולאבק את הצד השני, כמו גם; ואז לחתוך את הבראוניז לחתיכות הגשה. בראוניז ישמור במיכל אטום 3 ימים או קפוא עד 2 שבועות.