קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוניז שוקולד כפול עם שקדים ואספרסו מרוסקים

בראוניז שוקולד כפול עם שקדים ואספרסו מרוסקים
בראוניז שוקולד כפול עם שקדים & אספרסו כתוש עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, אספרסו וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פעמיים שוקולד אספרסו בראוניז, אספרסו מוקסין שוקולד שקדים כפול, ו בראוניז אספרסו כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. חמאה התחתונה והצדדים של זכוכית 8 x 8 אינץ ' או מחבת אפייה קרמיקה, ואז בשורה התחתונה עם פיסת קלף לחתוך כדי להתאים בצורה נקייה. חמאה החלק העליון של הקלף גם כן. תניח בצד.על שקדים טוסט גיליון אפייה באמצע התנור עד הזהב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את השקדים הקלויים לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד מצורף הלהב. תהליך עד השקדים הם הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, ומלח קמצוץ. הפעל את המעבד שוב עד השקדים הם טחונים דק לתוך תערובת הקמח, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעבירים את הקמח ואת תערובת השקדים לקערה בינונית.מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.In דוד כפול או קערת מתכת להגדיר על סיר של מים רותחים להמיס שוקולד וחמאה לא ממותקים, ערבוב עד חלקה. מערבבים בסוכר, וניל ואספרסו עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מהחום ולתת מגניב קצת-על טמפרטורת הגוף הוא טוב. במהירות לטאטא בביצה עד בשילוב טוב. לגרד את תערובת השוקולד לתוך תערובת הקמח והשקדים יחד עם שבבי שוקולד חצי מתוק. לנצח עד שיתאחדו.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מורחים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים על המדף האמצעי, 40 עד 45 דקות. (המרכז יהיה קצת fudgey אבל כמעט cakey.) בראוניז מגניב במחבת על מדף 5 דקות. הם הופכים אותם לפיסת נייר קלף חדשה. לקלף את הקלף הישן מהחלק התחתון של המחבת במידת הצורך ולהשליך. השתמש מסננת רשת בסדר לאבק ביסודיות את החלק העליון של בראוניז עם סוכר ממתקים. בזהירות להפוך את הבראוניז הלא חתוכים ולאבק את הצד השני, כמו גם; ואז לחתוך את הבראוניז לחתיכות הגשה. בראוניז ישמור במיכל אטום 3 ימים או קפוא עד 2 שבועות.  
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי