מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 265 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פשטידות עם נקניקיות ופטה., נקניקיות, פלפל ופשטידות יד פטה, ו דלעת סקווש ופשטידות יד פטה.
הוראות
1
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
2
שים את הנקניק במחבת ו לשבור אותו עם כף עץ. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הנקניק לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אגוז מוסקט טחון או
3
מוסיפים 2 כפות שמן זית למחבת יחד עם הבצל ומבשלים על אש בינונית במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
4
מוסיפים את השומר, אם משתמשים, פתיתי פלפל אדום; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות רכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
(ללא תוספת חמאה או חלב)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהם משחררים את המיצים שלהם, 3 עד 4 דקות. כבה את החום, מערבבים את הנקניק, ולתת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6
מחממים את התנור ל 425 עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
למסיבות
7
מערבבים את הפטה והפטרוזיליה לתוך מילוי נקניק מקורר.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
8
מגלגלים חתיכת בצק אחת החוצה לתוך מלבן 16 על 11 אינץ'. אני עושה את זה בין שתי חתיכות של נייר קלף ואבק את הבצק קלות עם קמח משני הצדדים. לקצץ את המלבן הגדול עד 15 על ידי 10 אינץ 'ולאחר מכן לחתוך מלבן זה לשישה ריבועים 5 אינץ'. לטאטא כל עודף קמח משם עם מברשת מאפה יבש. הפוך את חתיכת הבצק האחרת ל -6 ריבועים, מדי.
שים על מילוי 1/2 כוס במרכז כל ריבוע של בצק. מקפלים את כל ארבע הפינות סביב המילוי כך הנקודות להיפגש במרכז אבל לא לגעת; להשאיר על 1/4 אינץ ' של שטח בין הקצוות.
להעביר את פשטידות היד לסדינים אפייה מוכן. (כחלופה, אתה יכול להקל את ריבועי הבצק לתוך שימורי מאפין בגודל סטנדרטי, למלא בתערובת נקניק-פטה, ולקפל את קצוות הבצק מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים