קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ברביקיו: צלעות וייטנאמיות בטעם דובדבן מעושן

ברביקיו: צלעות וייטנאמיות בטעם דובדבן מעושן
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך רוטב סויה, גרידת ליים, דבק תמרינדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צלעות חזיר מעושנות בייבי גב, צלעות חזיר בטעם דובדבן-ברביקיו, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב אספרסו ברביקיו.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים יחד רוטב דגים, מיץ תפוזים, כוס כוס כוסברה 1/4, סוכר חום, רוטב סויה, חומץ, ממרח תמרינדי, גרידת ליים, מיץ ליים, שום וג ' ינג ' ר כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים צלעות בשקית פלסטיק גדולה במיוחד resealable ויוצקים במרינדה. לאטום את התיק ולזרוק לצלעות מעיל לחלוטין עם מרינדה. להשרות במקרר לילה עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
הסר צלעות מהמקרר בעת הכנת המעשן או הגריל. אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית וייצור עשן, מניחים את הצלעות במעשן או גריל בצד בשר למעלה, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
יוצקים מרינדה שמורה לסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומרתיחים בעדינות במשך 1-2 דקות, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
צלעות עשן עד שיש להם עיקול קל כאשר הרים מקצה אחד, על 5-6 שעות לצלעות חילוף, צוף עם מרינדה כל שעה לאחר 2 שעות של עישון.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הסר צלעות ממעשן, מברשת בצד בשר עם המרינדה הנותרים ואז גריל בצד בשר למטה על גריל חם או מקום בצד בשר ברוילר מחומם-עד רוטב caramelizes קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
תן לצלעות להתקרר במשך 5 עד 10 דקות, מקשטים עם כוסברה טרייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)