תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברווז ממולא עם כבד עוף, כתום מסוכר, אגסים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 90 גרם חלבון 285 גרם של שומן, וסך הכל 3475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שיני שום, תפוזים, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 88%. מתכונים דומים: ברווז ממולא בכבד עוף, כתום מסוכר ואגסים, עוגות ריזוטו פטריות ממולאות בכבד ברווז, ירקות קטנים, פטריות כמהין לבנות, ו ברווז מצופה פרפה כבד עוף.
הוראות
1
שלב סוכר 2/3 כוסות מים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים פרוסות תפוז ומרתיחים בעדינות עד קליפות כתום הם כמעט שקוף, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
3 מקלות בייגלה
3
ניקוז.
4
מניחים פרוסות תפוז על מתלה להגדיר על צלחת ולתת לנקז עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
5
חותכים פרוסות לקוביות 1/2 אינץ'. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
6
חום 4 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים כבדי עוף, מרווה ושום; סאוטה עד הכבדים הם השחמה אבל עדיין מעט ורוד בפנים, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
הסר מהחום; להתקרר מעט.
9
חותכים כבדי עוף לקוביות 1/2 אינץ'; לחזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מערבבים באגסים ותפוזים מסוכרים. מילוי העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3 מקלות בייגלה
חצאי אגסים בסירופ
11
מחממים תנור ל 400°f. מרתיחים יין בסיר קטן במשך 3 דקות כדי לאפשר אלכוהול לבשל משם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מפזרים חללי ברווז עם מלח ופלפל. מילוי חללים עם מלית כבד, חלוקת שווה. סגור פתחי חורים עם שיפודי מתכת קטנים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כבד
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
13
מקום ברווזים במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
14
מברשת ברווזים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
דַק-
15
מפזרים מלח ופלפל. ברווזים צלויים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז
16
יוצקים יין למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
17
ברווזי מברשת עם דבש. המשך לצלות עד ברווזים מבושלים דרך ומיצים לרוץ ברור כאשר החלק העבה ביותר של הירך הוא פירסינג עם מזלג, על 1 שעה 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
18
להעביר ברווזים לצלחת. כפית שומן מעל מיצי פאן ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
יוצקים מיצי פאן לתוך קערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה