קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ברווז עם מיסו-חמאת שקדים

ברווז עם מיסו-חמאת שקדים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ברווז עם חמאת שקדים מיסו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך מלח כשר, חזה ברווז moulard, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שבבי כרוב עם חמאת שקדים ומיסו, רוטב שקדים מיסו, ו אפונה, גזר, טמפה עם רוטב מיסו-שקדים.

הוראות

1
בקערה, לערבב את השום ו 1 כף כל אחד מיסו ואת השמן. הגדר את הברווז בתבנית אפיית זכוכית ולשפשף בכל רחבי עם תערובת מיסו; לקרר בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ברווז שלםברווז שלם
מיסומיסו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בבלנדר, לעבד 1 כוס שקדים, מים, דבש, סמבל oelek, 2 כפות של שמן ואת 2 כפות הנותרים של מיסו עד חלקה. לחץ על חמאת מיסו דרך מסננת לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סמבל אולקסמבל אולק
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מיסומיסו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
יש לשטוף את המרינדה את הברווז; יבש טפיחה. קלות העונה העור עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הברווז, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד כמה שומן הוא שניתנו, על 1 דקה. להפחית את החום עד מתון ומבשלים עד העור הוא זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
7
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ 10 דקות, עד שהברווז מעט מוצק למגע והבשר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
קוצצים גס את הנותרים 2 כפות של שקדים. כפית חמאת מיסו-שקדים על צלחות. פרוס דק את שדי הברווז לרוחב ולסדר את הפרוסות על חמאת השקדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
חזה ברווזחזה ברווז
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיסומיסו
10
מקשטים עם השקדים הקצוצים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה